Kerkstraat

Kerkstraat

  • Weert

Start datum: Januari 2022
Oplever datum: Februari 2023

Joris Bouwwerken heeft succesvol een project afgerond waarbij een voormalige kroeg met bovenliggende kamers is “vernieuwbouwd” tot 3 riante appartementen met eigen bergingen. Tevens is er parkeergelegenheid aan de achterzijde gerealiseerd. Het object is geïsoleerd en voorzien van een nieuw dak, nieuwe vloeren, plafonds en muurafwerkingen, nieuwe rioolaansluitingen en andere benodigde voorzieningen.

De appartementen zijn volledig turn-key opgeleverd, inclusief vloeren, keuken en badkamer. Het project is gestart in januari 2022 en opgeleverd in februari 2023. Joris Bouwwerken heeft bij dit project samengewerkt met een vast team van onderaannemers, waardoor de werkzaamheden efficiënt en vakkundig zijn uitgevoerd.

De voormalige kroeg verbouwd tot een drietal hoogwaardige appartementen met moderne voorzieningen. Het resultaat is drie energiezuinige A appartementen waarbij de kwaliteit van het werk en de afwerking hoog in het vaandel stonden.

Met de realisatie van dit project heeft Joris Bouwwerken een bijdrage geleverd aan de verbetering van de huisvesting in de omgeving en aan de transformatie van een oud pand naar een hedendaags woongebouw.