Over Joris

No better way of learning than learning on the job. En zo is het bij Joris ook. Natuurlijk kent hij zijn pappenheimers en kent hij alle theorieën over constructies, materiaaleigenschappen, berekeningen en installaties. En natuurlijk heeft hij die kennis in praktijk gebracht bij werkgevers. Maar als het kriebelt dan volg je je gevoel en dan begin je aan het “echte werk”.

Een eigen bedrijf. Klein beginnen, rustig aan opbouwen en vooral heel veel ervaring opdoen. Die ervaring doet hij nog steeds en dagelijks op brengt hij in praktijk. Voor tevreden klanten. Met grote en kleine projecten. In, zoals op de homepage al gezegd, alle vormen van bouwen.

Projectontwikkeling

Als aannemer met een specialisme in projectontwikkeling weten we als geen ander hoe belangrijk het is om uw visie om te zetten in een succesvolle realiteit. We hebben de expertise en ervaring om uw projecten van begin tot eind te begeleiden en uit te voeren.

Flexibel

Welkom bij Joris Bouwwerken, dé aannemer die bekend staat om zijn flexibele aanpak en uitvoering van projecten. Wij begrijpen als geen ander dat iedere opdracht anders is en een unieke aanpak vereist. Daarom werken wij met een netwerk van onderaannemers,

Allround

Dankzij ons netwerk van onderaannemers kunnen wij snel schakelen en altijd de juiste vakmensen inzetten op het juiste moment. Onze onderaannemers bestaan uit architecten, binnenhuisarchitecten, technisch tekenaars, elektriciens,

Projectontwikkeling

Als aannemer met een specialisme in projectontwikkeling weten we als geen ander hoe belangrijk het is om uw visie om te zetten in een succesvolle realiteit. We hebben de expertise en ervaring om uw projecten van begin tot eind te begeleiden en uit te voeren. We werken met een team van professionele en ervaren specialisten die zich volledig inzetten voor uw project. Vanaf het eerste idee tot de oplevering, houden we u op de hoogte van de voortgang en nemen we u mee in het hele proces. We streven naar open communicatie, transparantie en een hoog niveau van vakmanschap. Bij Joris Bouwwerken hebben we een voorkeur voor projectontwikkeling. Dit betekent dat we niet alleen de bouw uitvoeren, maar ook het gehele projectontwikkelingsproces begeleiden. We denken graag mee met uw visie en passen onze expertise en ervaring aan om uw droomproject te realiseren. Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer met een specialisme in projectontwikkeling?

Flexibel

Welkom bij Joris Bouwwerken, dé aannemer die bekend staat om zijn flexibele aanpak en uitvoering van projecten. Wij begrijpen als geen ander dat iedere opdracht anders is en een unieke aanpak vereist. Daarom werken wij met een netwerk van onderaannemers, die stuk voor stuk specialisten zijn op hun eigen gebied. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe woning of het renoveren van een bestaand gebouw, bij Joris Bouwwerken bent u verzekerd van een flexibele aanpak.

Allround

Dankzij ons netwerk van onderaannemers kunnen wij snel schakelen en altijd de juiste vakmensen inzetten op het juiste moment. Onze onderaannemers bestaan uit architecten, binnenhuisarchitecten, technisch tekenaars, elektriciens, metselaars, loodgieters, schilders en zelfs fotografen voor het documenteren van de werkzaamheden na oplevering van projecten. Door deze specialisten in te zetten, kunnen wij een project van A tot Z begeleiden en zorgen wij voor een hoogwaardige kwaliteit van onze werkzaamheden. Maar niet alleen ons netwerk van onderaannemers maakt ons een echte flexibele allrounder. Ook onze manier van werken zorgt ervoor dat wij altijd kunnen inspelen op uw wensen. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw wensen en eisen worden vertaald naar een concreet plan van aanpak. Zo bent u altijd verzekerd van een project dat volledig aansluit bij uw verwachtingen.

Graag bekijken we met je

de mogelijkheden voor jouw

persoonlijke bouwproject