Sint Mathiasstraat

Sint Mathiasstraat

  • Weert

Start datum: Maart 2021
Oplever datum: Juni 2021

Dit project betreft de totale verbouwing en modernisering van een 70-er jaren kantoorgebouw. Het doel is om het pand te transformeren tot een modern en functioneel kantoorpand, waarin alle faciliteiten aanwezig zijn om prettig en efficiënt te kunnen werken. In samenwerking met de interieurarchitect is er een nieuwe indeling ontworpen die optimaal aansluit bij de wensen van de gebruiker.

Om deze transformatie mogelijk te maken, zijn er diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo is het pand volledig voorzien van nieuwe elektra, CV en stucwerk wanden. Ook is er een nieuw systeemplafond geplaatst en zijn er nieuwe toiletten gerealiseerd. Verder zijn er een berging en een technische ruimte toegevoegd en is er een nieuwe meterkast geplaatst.

Om het pand te verduurzamen, is er een nieuw geïsoleerd dak geplaatst en zijn er vernieuwde geïsoleerde lichtkoepels geïnstalleerd. Daarnaast zijn de gevels geïsoleerd en is er per ruimte airconditioning aangebracht. De vloer- en wandafwerking zijn volledig vernieuwd en er is gecertificeerde verlichting geplaatst. Ook zijn er TV’s op hoogte gemonteerd en zijn er data-aansluitingen aangelegd.

Voor de veiligheid zijn er camerabewaking, beveiliging, hekwerken en een elektrische poort geïnstalleerd. Tot slot is er buitenverlichting aangebracht om de omgeving van het pand goed te verlichten.

Al met al is dit kantoorgebouw volledig getransformeerd tot een modern, functioneel en duurzaam pand dat voldoet aan alle eisen van de moderne werkomgeving.