Parallelweg

Parallelweg

  • Weert

Start datum: Januari 2023
Oplever datum: April 2023

De renovatie van het penthouse appartement in het complex “De Citadel” is volledig afgerond binnen een tijdsbestek van 3 maanden door Joris bouwwerken met behulp van een toegewijd team bestaande uit een binnenhuisarchitect, elektricien, loodgieter, stucadoor en schilder. Gedurende het proces werd rekening gehouden met de bewoners door middel van goede communicatie en het beschermen van de openbare ruimten.

Het appartement is volledig gerenoveerd en voorzien van nieuwe wanden, vloeren, plafonds, een moderne keuken, verbeterde ruimte-indelingen en maatwerk interieurs. Bovendien is er een extra badkamer gerealiseerd. Het geheel geeft het appartement een frisse, moderne uitstraling.

De 2e fase van het project zal de renovatie van het dakterras omvatten. Dit omvat de installatie van een nieuwe vlonder, pergola en verschillende zit- en eetgelegenheden, waardoor het dakterras een heerlijke plek wordt om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

Kortom, de renovatie van het penthouse appartement in “De Citadel” is een succesvol project geweest dat is voltooid binnen de gestelde tijd. Het resultaat is een prachtige, moderne leefruimte met een fantastisch dakterras dat volop mogelijkheden biedt voor ontspanning en entertainment.