Scheepsbouwkade

Scheepsbouwkade

  • Weert

Start datum: Maart 2022
Oplever datum: Oktober 2022

Deze projectomschrijving beschrijft de realisatie van een riante, gemetselde aanbouw op de scheepsbouwkade. De aanbouw zal dienen als een riante leefkeuken met een kamerhoge vouwwand welke contact biedt met de tuin. Verder is er een toiletgroep, bijkeuken en ruime garage gerealiseerd. De aanbouw is voorzien van vloerverwarming en is rondom aan de buitenzijde worden afgewerkt met een verticale “gemodificeerd Fraké hout” afwerking in barcode profiel.

De bouw van de aanbouw zal worden gestart met het graven van de fundering. Hierna zal het metselwerk worden uitgevoerd, waarbij de gevels worden opgetrokken met een stevig metselwerk van baksteen. Vervolgens zal het dak worden aangebracht, bestaande uit een geïsoleerde constructie van hout en isolatiemateriaal.

Na het plaatsen van het dak zal de aanbouw worden voorzien van de benodigde installaties, waaronder de vloerverwarming. Tevens zal er een riolering worden aangelegd voor de toiletgroep en keuken. De garage zal worden voorzien van openslaande deuren en voldoende verlichting.

Nadat de bouw van de aanbouw is voltooid, zal de eiken houten afwerking rondom worden aangebracht. Hierdoor ontstaat er een speels effect en wordt er een natuurlijke uitstraling gecreëerd.

Al met al zal de aanbouw een fraaie toevoeging zijn aan de woning en zal het zorgen voor extra leefruimte en comfort.